pondelok 27. mája 2013

Lilly oslavuje 3. narodeniny!

Presne pred tromi rokmi, 27. mája 2010, prišlo na svet jedno malé, strakaté, chlpaté stvorenie. Vtedy ešte nikto z nás netušil, že z toho drobného klbka šťastia sa stane naša verná priateľka a ohrievačka studených nôh...

Pamätám si na chvíľu, keď som ju zbadala na fotografii a ihneď sa do nej zamilovala. Bola tak neskutočne sladká, že som jednoducho vedela, že ona bude tá pravá.

Lilly, keď mala iba 2 týždne - jej prvá fotka

Pár týždňov na to sme s veľkým očakávaním leteli takmer 100 km po nášho malého drobca. Dokonca aj ocino, ktorý frfľal, že "Čo za rasu ste to vybrali? Veď je to ako prachovka!", si ju hneď obľúbil a Lilly sa stala jeho najväčším miláčikom :). Svojimi tmavými očkami a večne vrtiacim chvostíkom si každého získala.

Dnes je tu s nami už krásne 3 roky a vyrástla z nej skutočne mladá dáma. Je taký náš malý tiger, cica, tuleň a hlavne veľký plyšák, ku ktorému sa môžeme pritúliť. Vie byť zúrivá a štekať celú hodinu, kým nedostane ten kúsok šunky, ktorý ona naozaj tak nutne potrebuje, pretože už "3 týždne" nič nejedla. A potom si ľahne tesne vedľa nás, natlačí sa, pozrie na mňa smutnými očami, akože "či jej to odpustím, že toľko štekala, ale fakt sa inak nedalo" a ja sa na ňu nedokážem hnevať :).

Aj týmto je želám všetko najlepšie k dnešným narodeninám... a nech nás ešte dlhoooo obšťastňuje svojou veselou náladou, guľatými očkami... a aj tým štekotom :)

Ľúbime ťa, Lilly :)


Majte sa zatiaľ pekne ;)

1 komentár:

  1. Já bych si přála, aby štěňátka nikdy nevyrostla, ty jsou nejvíc ňuňu :-) Gratuluji :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť